Cele mai ieftine trucuri ca să elimini mirosul de țigară din casă

fumatorCa să elimini mirosul de țigară din casă te poți folosi de o serie de trucuri ieftine la îndemână oricui.Eliminarea mirosului de țigară din casă se poate face cu o serie de produse naturale din gospodăria oricui.

Iată care sunt acestea:

Portocale
Portocalele se curață și coaja lor se amestecă cu cea a altor citrice. Amestecul obținut se pune într-un borcan care se lasă în camerele unde se fumează. Cojile de citrice atrag fumul de țigară în aproximativ 2 ore și curată aerul din cameră.

Oțet
Oțetul de mere se freacă foarte bine în covoare, cu o perie specială de covoare. Are proprietatea de a scoate fumul de țigară din fibrele covorului și totodată de a readuce fibrele la culoarea lor inițială.

Zațul de cafea
Dacă pui zațul de la cafea în filtre de hârtie pe care le amplasezi în diferite locuri din casă, atunci în maxim o săptămână camerele unde se fumează vor fi reîmprospătate. Zațul se schimbă o dată pe săptămână, pentru efect maxim.

Bicarbonat de sodiu
Bicarbonatul de sodiu se folosește pe covoare, la fel ca și oțetul de mere. Însă, se presoară pe covoare apoi se lasă să acționeze câteva 3 ore. După aceea, bicarbonatul de sodiu se aspiră și astfel mirosul de țigară va fi eliminat.

Sursa: 7est.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.