Cer senin și vreme caldă. Unde se circulă cu atenție sporită în Maramureș?

Vremea a fost deosebit de calda in cursul zilei. Cerul a fost variabil in prima parte a zilei, mai mult senin in rest. Vantul a suflat in general slab. Temperaturile maxime au fost de 10 grade la Targu Lapus si 11 grade la Sighetu Marmatiei. Baia Mare, Ocna Sugatag. Izolat in zonele joase la inceputul intervalului s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -3 grade. Stratul de zapada masoara pana la 45 cm la statia meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu trei utilaje utilaje si au raspandit opt tone de material antiderapant pe: DN18, DN17C. Cerul este senin, vantul sufla, slab, la moderat. Izolat, in zonele joase se semnaleaza ceata.

Vremea va fi frumoasa si deosebit de calda, indeosebi la deal si la munte, unde cerul va fi mai mult senin. In zonele joase, indeosebi dimineata pe arii restranse se vor semnala nori josi sau ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 15 grade, izolat mai coborate in zonele cu ceata, iar cele minime intre -2 si 2 grade

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.