Cetățeanu, Rudics și Diniș-Vârtic revin la Baia Mare. CS Minaur Baia Mare vs CSU Oradea duminică cu începere de la ora 14.00

Echipa de handbal feminin CSU Oradea va fi duminică după-amiază oaspetele handbalistelor de la CS Minaur Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a Diviziei A, seria B. Meciul are loc la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, cu începere de la ora 14.00.

Pentru băimărence este importantă câștigarea fiecărui meci de acum înainte. În contextul deciziei de vineri a Consiliului de Administrație al FRH, prin care ACS Corona 2010 Brașov a primit înapoi punctele cîștigate pe teren cu SCM Timișoara, CS Minaur se află acum la 6 puncte distanță, fapt care îi asigură promovarea în condițiile în care va câștiga toate meciurile de acum înainte.

CSU Oradea se află momentan pe locul 5, la 4 puncte de un eventual loc 3 ce i-ar permite participarea la turneul de baraj. Echipa vizitatoare aduce „acasă” nu mai puțin de 5 băimărence. Claudia Cetățeanu, Jenica Rudics, Georgeta Dinis Vârtic sunt deja nume cunoscute suporterilor băimăreni. Alături de ele, Oradea mai are în lot două foarte tinere jucătoare crescute la CS Marta Baia Mare, Ștefania Roatiș și Amina Tovt.

Meciul va fi arbitrat de zălăuanii D. Pavel și R. Pentea conform minaur.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.