CFR Cluj – Astra Giurgiu 4-1

Derby-ul dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu s-a încheiat cu victoria ardelenilor, 4-1, după un meci superb.

Partida a început cu două cartonaşe galbene primite de jucătorii Astrei: Toure şi Junior Morais au fost avertizaţi în primele 10 minute. După alte 6 minute, Budescu a tras primul semnal de alarmă la poarta clujenilor.

Minutul 33 a adus şi primul gol al CFR-ului, după ce Monroy a trimis o minge peste apărarea Astrei, iar Deac a preluat pe piept şi l-a executat pe Lung jr. cu un şut din 6 metri. Desprinderea clujenilor a venit în minutul 44, după o pasă cu călcîiul a lui Deacă către Tade, care a şi înscris.

Imediat după pauză,Astra a redus din handicap, după o cursă formidabilă a lui Fatai, abia intrat pe teren, Felgueiras a intervenit, dar mingea respinsă a ajuns pînă la De Amorim care a înscris.

Cu 25 de minute înainte de final, Ben Youssef a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault în poziţie de ultim apărător, fapt ce le-a făcut meciul mai uşor ardelenilor. Acest lucru s-a văzut în minutul 77, cînd Guima a înscris cu capul din 5 metri, după centrarea lui Camora de pe partea stîngă. Recitalul l-a încheiat Tade, care a înscris din penalty în ultimul minut de joc.

Echipele de start:

CFR: Felgueiras – Susici, Larie, I. Rada, Camora – Muniru, Monroy – Deac, Tade, Jakolis – Guima
Rezerve: Christian, F. Costea, Ene, Ivanovski, Lopes, Păun, Vîtcă

Astra: S. Lung jr. – Pliatsikas, Toure, Oros, J. Morais – Laban, Takayuki – G. Enache, Budescu, De Amorim – Bukari
Rezerve: Arabatzis, Ben Youssef, Fatai, Florescu, Grandin, Rus

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.