Chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române. Vezi de ce…

Seful Inspectoratului General al Politiei, Ioan Buda, se adreseaza participantilor la ceremonia dedicata sarbatoririi Zilei Politiei, inaintea prezentarii raportului de activitate al Politiei Romane pe anul 2018, luni 25 martie 2019, la Cercul Militar National din Bucuresti.ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan BUDA mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor  instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale  polițiștilor.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.