CINĂ ÎNTRE PRIETENI, ed. a II-a. Eveniment caritabil Asociația Autism Baia Mare

14741032_1660120867636515_1111576904_nCINĂ ÎNTRE PRIETENI, ed. a II-a. Eveniment caritabil Asociația Autism Baia Mare

În 2008, neavând nicio alternativă de terapie pentru copiii lor, 8 părinți ai căror copii luptau cu autismul au înființat Asociația Autism Baia Mare.

Acum asigurăm terapie personalizată și urmărim evoluția a 100 de copii cu vârste între 2 și 15 ani. În fiecare zi, copii cu tulburări de dezvoltare din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj învață să se îmbrace singuri, să mănânce singuri, să scrie și să citească, să-și arate afecțiunea față de părinți.

În 20 octombrie de la ora 18:30 la Restaurant Casa Crișan,  Asociața Autism Baia Mare organizează evenimentul caritabil „Cină între prieteni”.

Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul este un bun prilej pentru a fi solidari cu familiile care duc zilnic o luptă grea.

Donația pentru participarea la eveniment este de 85 lei, toate fondurile strânse fiind destinate asigurării continuității serviciilor de terapie de la Centrul de Zi Autism Baia Mare.

În România, ca peste tot în lume, numărul copiilor diagnosticați cu tulburări de spectru autist este în creștere. Pentru noi autismul este o lecție de viață și nu am încetat nicio clipă să sperăm că vom avea şansa să le oferim mai mult copiilor noștri.

Ne concentrăm pe ceea ce putem face ACUM. Continuăm terapia, continuăm să sperăm și să muncim, iar rezultatele se văd.

Anul acesta au acceptat invitația noastră artiștii Răzvan Pașca și Mădălina Costin, Diana Cârlig și Ionuț Bledea, Chef Horia Șimon, Galactic Dance, Rivulus Dance și Ion Avram și Oana Horotan și de la “ Ora de Tango Baia Mare”, singura școală de tango argentinian din Baia Mare.

Mulțumim sponsorilor noștri: UNIVER, Pizza&Fast Food EVOLUTION, RBS Service și tuturor celor care au oferit premii pentru tombolă și licitație.

Mai multe informații despre eveniment pe www.autismbaiamare.ro și https://www.facebook.com/events/1581821312113191/

Împreună dăm șanse copiilor cu autism !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.