Cinci ani de serviciu SMURD în Maramureș, înseamnă mii de vieți salvate!

upu-smurdDespre SMURD, cu respect și considerație

Cinci ani de serviciu SMURD în Maramureș înseamnă cinci ani în care sute, chiar mii de vieți au fost salvate datorită unui serviciu rapid de intervenție. Cinci ani de SMURD în Maramureș înseamnă o șansă în plus pentru fiecare dintre noi, în eventualitatea în care devenim victima unui accident sau a unei îmbolnăviri subite și inexplicabile. Și fiindcă un asemenea moment trebuia marcat așa cum se cuvine, ec. Sorina Pintea, manager al Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, dr. Dan Roman, medic șef UPU – SMURD Maramureș, dr. Rareș Pop, director executiv DSP Maramureș și, nu în ultimul rând, Ioan Mureșan, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” au organizat această primă conferință în Baia Mare, eveniment în cadrul căruia au fost acordate diplome de onoare și plachete.

Cei care au primit plachete și diplome de onoare sunt reprezentanții SMURD, ISU, Ambulanță, manageri de spitale din Maramureș și din aproape toate județele României, conferința din Baia Mare fiind una de impact național. Cu diplome au fost răsplătiți și primarii comunelor sau orașelor unde SMURD are filiale, aici amintind Fărcașa, Târgu Lăpuș și Vișeu de Sus. Și prefectul de Maramureș, Anton Rohian a ținut să înmâneze o diplomă din partea instituției pentru serviciul SMURD la acest moment aniversar, în timp ce președintele Consiliului Județean, Zamfir Ciceu a oferit diplome ”pentru oameni”, respectiv cei patru mari organizatori ai acestui reușit eveniment.

Moderatorul întregului eveniment a fost maestrul Octavian Butuza, iar Ansamblul Transilvania a încântat seara participanților. Elementul surpriză a constat în apariția renumitei cântărețe Ami, o emblemă muzicală a municipiului Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.