Cinci contracte finanțate prin PNDL la Seini

Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini, locul de unde a și început semnarea contractelor a declarat că aici există deja cinci contracte finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale. ”În august 2008, în prezența vicepremierului Liviu Dragnea au fost semnate patru contracte pentru Seini, respectiv reabilitarea a trei străzi și o extindere de canalizare.

După vizita ministrului MDRAP în Seini am discutat despre necesitatea reabilitării internatului care aparține Grupului Școlar Agricol, unde s-a început o lucrare cu fonduri de la bugetul local, dar banii au fost insuficienți. Săptămâna trecută, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, am fost la București, iar azi (n.r. joi, 23 octombrie) a ajuns contractul semnat la Seini, suma alocată fiind de 400.000 de lei. Și se semnează și alte acte adiționale la contractele deja demarate, respectiv strada Cloșca, unde suplimentarea e de 200.000 de lei și o sumă echivalentă pentru extinderea rețelei de canalizare apă. Extinderea pe strada Roșiori și adiacente va începe în cel mai scurt timp”, a precizat primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure.

Și Gabriel Zetea, vicepreședintele Consiliului Județean a arătat că orașul Seini beneficiază de finanțare românească prin PNDL. ”Seini-ul se bucură de una dintre cele mai mari finanțări din Maramureș. Am primit, în 2014, în județ, de patru ori mai mulți bani decât am primit în orice an, după Revoluția din decembrie 1989.

Am realizat, în ultima perioadă, extinderi de canalizări, drumuri, poduri. Avem promisiuni că după ce vom finaliza proiectele începute, vom primi finanțare și pentru podul peste Someș, între Seini și Pomi. În 2015, toate cele cinci proiecte începute în Seini vor fi finalizate, pentru a putea demara lucrări noi. Seini-ul a beneficiat, doar la această rectificare bugetară, de suma de 1.360.000 de lei”, a conchis Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.