Cinci noi primari, cinci viceprimari, 22 de consilieri locali și 1 consilier județean întregesc rândurile social-democraților

Ordonanța 55 a Guvernului Ponta, care permite aleșilor locali să schimbe tabăra politică, a adus noi membrii în rândul social-democraților maramureșeni. Astfel, de la ultima informare de presă, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a anunțat că, în ședința Biroului Permanent Județean al Organizației Maramureș, întrunit în 26 septembrie, s-a aprobat adeziunea și primirea în Partidul Social Democrat, în cadrul organizației locale Strâmtura, a primarului comunei, Ioan Pasere, precum și a consilierilor locali Ioan Hîrb, Demian Boroica, Alexandru Hîrb, Gheorghe Orza, Grigore Orghici și Dorel Marchiș. Totodată, în cadrul organizației PSD Boiu Mare a fost primit primarul comunei, Gavril Pop, iar la organizația Rona de Jos a semnat adeziunea la PSD, primarul Ion Herbil, alături de consilierii locali Vasile Pătcaș, Arha Ioan și Arha Ion. ”De la intrarea în vigoare a Ordonanței 55, au trecut alături de PSD Maramureș un număr de cinci primari, cinci viceprimari, 22 de consilieri locali și un consilier județean. Ne mândrim cu aleșii locali care vin alături de noi și suntem un partid deschis pentru toți cei care doresc să facă politică și administrație de calitate. Cei care ni se alătură, se vor bucura și de susținerea necesară la nivelul comunității,, în implementarea proiectelor”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Primarul comunei Rona de Jos, Ion Herbil, prezent la conferința de presă a PSD Maramureș a explicat faptul că, alături de consilierii locali din comună, a ales să lasă tabăra PNL pentru cea a PSD, de bunăvoie, iar decizia de a schimba ideologiile politice s-a datorat ideii neînțelepte a lui Crin Antonescu de a rupe USL, iar apoi dorinței lui Klaus Iohannis de a unifica PNL cu PDL. ”Nimeni din PNL nu cred că a fost de acord  cu aceste decizii, iar motivul pentru care am venit alături de o echipă puternică, este acela că dorim să facem ceva pentru comunitate”, a concluzionat Ion Herbil.

Cătălin Cherecheș, coordonatorul campaniei PSD-UNPR-PC: ”Mă voi implica în această campanie ca și cum aș candida eu”

La conferința de presă desfășurată la sediul PSD Maramureș a fost prezent și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, coordonator al campaniei electorale pentru PSD-UNPR-PC. ”Am acceptat să coordonez în Maramureș campania lui Victor Ponta, deoarece este un om care se ține de cuvânt. Așa cum a gestionat Guvernul Ponta relația cu municipiul Baia Mare, precum și cu județul Maramureș, nu a făcut-o niciun partid. Sunt corect față de cei care sunt corecți cu comunitatea băimăreană. Vom avea o platformă de susținere pentru candidatul Victor Ponta la președinția României, o platformă inedită, care va putea fi dată ca exemplu la nivel național. Ceea ce avem de făcut este să explicăm băimărenilor și maramureșenilor ce-și dorește Victor Ponta pentru băimăreni și pentru maramureșeni. Mă voi implica în această campanie, ca și cum ar fi a mea”, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, coordonatorul campaniei electorale a PSD-UNPR-PC.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.