Ciprian Rogojan: ”Doresc să mă implic în creșterea UNPR în Baia Mare”

ciciCiprian Rogojan: ”Doresc să mă implic în creșterea UNPR în Baia Mare”

Senatorul Ciprian Rogojan a declarat că, fără a cere nicio funcție, își dorește să se implice în creșterea organizației UNPR Baia Mare, iar primul motiv este acela că este băimărean și orașul acesta este foarte important pentru el. ”Aș dori ca lumea să știe că biroul meu senatorial este deschis aici, în sediul UNPR Maramureș, situat pe B-dul București, iar eu voi fi de găsit în fiecare săptămână, de luni până duminică. Mai mult, începând cu data de 1 octombrie, în sediu se va afla permanent și o secretară care va putea să înregistreze noi adeziuni, să programeze audiențe și orice altceva trebuie făcut. Am luat pulsul orașului și văd că tot mai mulți tineri vin spre noi. Mă bucur să văd că oamenii au încredere în noi”, a declarat senatorul UNPR de Baia Mare, Ciprian Rogojan.

Corin Cherecheș, prim-vicepreședinte UNPR Maramureș: ”Avem aproximativ 5.000 de membri, target-ul nostru este 9.000 – 10.000 de membri”

Consilierul județean Corin Cherecheș, prim-vicepreședinte UNPR Maramureș a declarat că, în prezent, aproximativ 5.000 de persoane sunt reînscrise pe listele UNPR după semnarea noilor adeziuni, însă este posibil ca numărul acestora să fie mai mare după ce vor avea listele complete ale organizației Baia Mare. ”Target-ul nostru este să ajungem măcar la 9.000 de membri, fapt care nu este imposibil. Prin seriozitate, muncă asiduuă și transparență oamenii vor veni spre noi”, a explicat Corin Cherecheș. Acesta a dorit să își exprime regretul pentru retragerea din Consiliul Județean a lui Pamfil Cristea, care va fi înlocuit cu Vasile Revnic, din Lăpuș. Conform informațiilor primte, Cristea s-a retras din motive personale, care nu au legătură cu partidul.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.