Clipe de groază la o nuntă! Un mire a ajuns la spital cu coloana fracturată, după ce prietenii l-au aruncat şi nu l-au mai prins.video+foto

Clipe de groază la o nuntă! Un mire a ajuns la spital cu coloana fracturată, după ce prietenii l-au aruncat şi nu l-au mai prins.video+foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Un mire s-a ales cu coloana fracturată în două locuri după ce câțiva nuntași l-au luat pe sus, l-au aruncat şi nu l-au mai prins, în Băile Felix.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Totul s-a întâmplat vineri seara la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix, la scurt timp după dansul mirilor.

Liviu Filimon, în vârstă de 31 de ani, a fost luat de prieteni, chiar în mijlocul sălii, şi după ce l-au aruncat în sus nu l-au mai prins cum trebuie, acesta căzând pe spate.

Grav este că după incident nuntașii l-au luat de mâini şi picioare şi l-au așezat pe scaun, înrăutățindu-i şi mai mult starea.

Potrivit presei locale, pentru că mirele nu îşi mai simțea picioarele la faţa locului a fost chemată o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea, urmând a fi supus mai multor investigații de specialitate.

Din primele informaţii, mirele ar fi suferit răni grave la două vertebre. Urmare acestui incident, tânărul a contactat un avocat şi se gândește să îi dea în judecată pe cei care i-au stricat nunta şi i-au pus în pericol sănătatea şi viaţa.

“Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face, a declarat tânărul sursei citate.sursa

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.