Clipe de neuitat pentru turiștii care au ales să sărbătorească minivacanța de 1 Decembrie  la Complexul  Hotelier   President**** din Băile Felix

Clipe de neuitat pentru turiștii care au ales să sărbătorească minivacanța de 1 Decembrie  la Complexul  Hotelier   President**** din Băile Felix

Deși e un an atipic , totuși turiștii au ales să sărbătorească minivacanța de 1 Decembrie  la Complexul  Hotelier   President**** din Băile Felix.

Pachetul de servicii a cuprins cazare, masa  în regim de  pensiune completă : bufet la mic dejun, pranz si cina, exclusiv bauturi alcoolice  și acces la piscinele interioare/exterioare cu apa termală, jacuzzi, saune umede și  saune uscate.

Ziua Națională a României a debutat în 30 noiembrie 2020  cu o masă tradițională românească, pornind de la pomana porcului stropită din belșug cu pălincă, vin și afinată , care s-a încheiat cu o cina festivă cu  un meniul special,  bauturi incluse și muzică de calitate.

Managerul hotelului, Fechete Dumitru  ne-a declarat :

“Am vrut să-i surprindem pe clienții  care au venit în cadrul complexului nostru, le-am pregătit un festin culinar ca să mențină această atmosferă de sărbătoare, să le amintim de anii trecuți, când am avut posibilitatea de a organiza și o petrecere , anul acesta nu se poate, dar sperăm ca acest lucru să fie compensat de preparatele culinare pe care bucătarii noștri le-au pregătit , pentru oaspeții noștri.

Ne-am axat pe un meniu tradițional românesc, cu preparate culinare de la Bihor, sarmale cu cârnat, caltaboș, am tăiat un porc de 180 de kg  pe care bucătarii noștri îl pregătesc , aici, în fața clienților și sperăm că cei care sunt cazați în complexul nostru să se simtă bine și să dorească să revină la noi.

Turiștii prezenți au venit din toate colțurile țării , motivați de calitatea serviciilor oferite.

Ana din Vâlcea: “Am ales să venim cu prietenii și familia deoarece Hotelul  President**** din Băile Felix a răspuns căutărilor noastre. Masa e bună, măsurile de siguranță se respectă, camerele sunt spațioase și curate, suntem pe deplin mulțumiți”

Mureșan Bujorel din Maramureș : “Apreciez serviciile turistice oferite care se îmbină  perfect cu tratamentul balnear. Sigur vom mai reveni”

Mitică din Șimleu Silvaniei : “Am venit cu soția și nepotul. Mă simt bine, e o alegere pe care am făcut-o deoarece merită. Calitatea și serviciile excelente sunt definiția Hotelul  President**** din Băile Felix.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.