Clubul Sportiv Minaur Fete joacă azi meciul care le poate aduce locul 1 la sfârșitul turului și o calificare în Cupa României

Clubul Sportiv Minaur Fete joacă azi meciul care le poate aduce locul 1 la sfârșitul turului și o calificare în Cupa României

În ultima etapă a turului, echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur va juca pe teren propriu împotriva băimărencelor de la CS Extrem.

Această partidă este foarte importantă pentru echipa noastră, deoarece o victorie ne-ar asigura locul 1 la sfârșitul turului și implicit o calificare în optimile de finală ale Cupei României.

Partida va începe azi 25 ianuarie la ora 17:00, prețul unui bilet fiind de 5 lei.

Așa cum v-am obișnuit, la pauză se vor organiza tombole cu premii oferite de Sportera și FIT Expert.

În partea superioară a clasamentului, lupta este foarte strânsă, nu mai puțin de trei echipe aflându-se pe primul loc la egalitate de puncte (24).

Este vorba de CS Minaur, CSM Slatina și CSU Reșița. Cele trei echipe sunt urmate în clasament de Mureșul Târgu Mureș (21 de puncte) și adversara noastră de azi, CS Extrem, care are 15 puncte.

În ultima partidă disputată, CS Minaur a câștigat o partidă foarte importantă, scor 21-19 în deplasare la Mureșul Târgu Mureș, în timp ce CS Extrem nu a mai avut meciuri programate din etapa a zecea.

Jocul de azi va fi arbitrat de cuplul Sebastian Mârza – Cristian Nedelea (ambii din Cluj).

sursa:minaur.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.