Cluburile Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș au donat două ventilatoare Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Oameni inimoși care iubesc Maramureșul și maramureșenii au pus mână de la mână și au venit, încă o dată, în sprijinul pacienților care apelează la serviciile Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, donând unității medicale două ventilatoare de terapie intensivă. În contextul pandemiei globale care afectează întreaga lume, cea mai mare și mai importantă unitate sanitară a județului Maramureș depune toate eforturile necesare pentru a asigura servicii medicale de înaltă calitate tuturor bolnavilor care vin pentru tratament în Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, pentru că fiecare viață salvată este neprețuită.

Conducerea unității medicale și reprezentanții Secției ATI aduc sincere mulțumiri familiei ROTARY Baia Mare (Rotary, Rotaract și Interact), dar si Rotary Târgu Lăpuș care, spijiniți și de comunitatea băimăreană, au donat Spitalului Judetean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” două ventilatoare de terapie intensivă Mindray SV 300, reușind, astfel, să finalize un proiect amplu, în valoare totală de peste 258.000 lei. Acest proiect a fost început încă din luna martie 2020, la declararea stării de urgență în România, iar la momentul donației, pe lângă cele două ventilatoare, s-au asigurat și echipamente de protecție medicale, atât de necesar tuturor cadrelor medicale și sanitare ce intră în contact direct cu pacienții internați în unitatea medicală din Baia Mare.

”Aducem cele mai sincere și calde mulțumiri cluburilor Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș, dar și tuturor celor care au ales să vină în întâmpinarea acestui proiect frumos care, în final, duce la salvarea de noi vieți. Mulțumim, totodată, tuturor celor care, în aceste luni de grea încercare pentru sistemul medical au donat din puținul lor, arătând că respectă munca medicilor din Spitalul Județean de Urgență și, totodată, că le pasă de semenii lor”, a declarat managerul interimar, Vasile-Ioan Pop.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.