CM 2018. Naţionala Franţei a învins cu scorul de 2-0 Uruguay-ul, în primul sfert de finală jucat vineri,

CM 2018. Naţionala Franţei a învins cu scorul de 2-0 Uruguay-ul, în primul sfert de finală jucat vineri, la Nijni Novgorod. Golurile au fost marcate de Varanne şi Griezzman.
Franţa s-a calificat în semifinalele unui turneu final de Campionat Mondial de Fotbal pentru a şasea oară în istorie, după ediţiile din 1958, 1982, 1986, 1998 şi 2006. Doar trei naţionale au depăşit această performanţă de-a lungul istoriei: Germania (12), Brazilia (8), Italia (7). Uruguay este a treia naţională sud-americană pe care „cocoşii” o înving la acest turneu final, după ce în grupe au învins Peru, iar în faza optimilor au eliminat Argentina.

Victoria de vineri, de la Nijni Novgorod, este incontestabilă. Franţa a fost echipa mai proaspătă şi mai prezentă în joc, în timp ce Uruaguay-ul, lipsită de aportul lui „El Matador” Cavani, a fost neaşteptat de slabă în compartimentul ofensiv. În schimb, Franţa a fost letală în atac şi a avut o eficienţă dezarmantă. A avut doar două şuturi pe paortă şi ambele au fost goluri!La fel s-a întâmplat şi cu Argentina, când toate cele patru şuturi ce au prins cadrul porţii au fost convertite în goluri. Acum au marcat Raphael Varanne şi Griezmann, fiecare în câte o repriză.Citeste mai mult pe RTV.NET

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.