Cognizant Softvision investește în educația universitară din Baia Mare prin organizarea de cursuri tehnice în domeniul IT.

 

În această toamnă, Cognizant Softvision organizează o nouă serie de cursuri la Universitatea de Nord Baia Mare. Primul curs are loc în 15 octombrie, de la ora 18.00. La cursuri pot participa atât studenții, cât și toți cei interesați de domeniul IT. La finalul celor 4 cursuri, cei mai pregătiți participanți vor dobândi un minim de cunoștințe necesare pentru a putea trece de un interviu tehnic, fiind astfel pregătiți să lucreze în domeniul IT.

  1. “Introductory Course in Technical Support”

Acest curs începe din 16 Octombrie și are loc între orele 18.00-20.00, în fiecare săptămână, pe durata a 10 săptămâni. Cursul are ca scop dezvoltarea abilităților de “Technical Support” în rândul studenților și a celorlalți participanți la curs. Se vor preda teme de interes folosite în activitatea de suport tehnic în marile companii de IT, precum: analiza de loguri, Linux, rețelistică, AWS și Python.

  1. “Software Testing Workshop”

Cursul începe în data de 15 octombrie, de la ora 18:00, la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare, și este susținut de către o echipă de specialiști din domeniul testării software.

Cursurile se vor desfășura pe durata a 8 săptămâni, în zilele de marți sau joi, în funcție de grupă, iar locurile vor fi limitate. La aceste cursuri participanții vor învăța fundamentele testării, ce presupune și care este impactul testării în business. Pe parcurs, se va simula (la scară redusă) munca pe un proiect, cu toate etapele implicate.

  1. Plant a DevOps

Cursul începe în data de 21 Octombrie de la ora 18:00, la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare, și este susținut de către o echipă de specialiști din comunitatea DevOps.

Cursurile se vor desfășura pe durata a 5 saptamani, în ziua de luni, iar locurile vor fi limitate în funcție de numărul de persoane înscrise. La aceste cursuri participanții vor învăța provizionare masini virtuale folosind Ansible, Docker-izare aplicații web, CI/CD(continuous integration, continuous development), Docker, folosind CI GitLab.

  1. Development with Java and Android”

Cursul începe în data de 24 Octombrie de la ora 18:00, la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare. Cursul are o durată de 8 săptămâni, iar pe parcursul lui se va dezvolta o aplicație Android care va comunica cu un server standalone Java. Se urmărește dezvoltarea cunoștințelor de programare, OOP, cât și anumite elemente de bază din Java framework și SDK-ul Android.

Despre Cognizant Softvision

Cognizant Softvision este lider în domeniul soluțiilor software, creând soluții de impact și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea businessului, Cognizant Softvision a colaborat cu unele dintre cele mai mari companii din lume. Experiența în domeniul dezvoltării de produse și soluții digitale și expertiza în design se combină perfect cu cunoștințele clienților, sistemelor și infrastructura aplicațiilor de expertiză ale Cognizant. Cognizant Softvision și Cognizant Digital Engineering formează o echipă de peste 11.000 de profesioniști și o rețea de 30 de studio-uri prezente în 9 țări, pe 5 continente.

Compania este prezentă pe piața din România din 1998, continuând să se dezvolte de-a lungul timpului. În prezent, este formată, în țară, dintr-o echipă de aproximativ 1.700 de profesioniști din domeniul IT cu experiență, precum și profesioniști tineri, care lucrează în studio-urile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Mai multe informații pe: www.cognizantsoftvision.com

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.