Colaborare eficientă dintre poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş şi cei din cadrul Biroului Rutier Baia Mare

Promptitudinea, operativitatea şi vigilenţa manifestată de poliţişti au dus la identificarea în scurt timp a unui tânăr care ar fi încercat să sustragă motorină dintr-un utilaj aflat în zona balastierei din localitatea Cicârlău.

În fapt, , proprietarul unui utilaj parcat în zona balastierei a sesizat poliţia din Tăuţii Măgherăuş că a observat ieri după-amiază un autoturism care a pornit în trombă de la locul parcării iar când şi-a verificat utilajul şi-a dat seama că buşonul rezervorului era desfăcut.

La scurt timp de la sesizare, Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au reuşit să identifice în trafic autoturismul în cauză şi să-l oprească la intersecţia străzii Independenţei cu strada Victoriei din municipiu. La volanul autoturismului, poliţiştii rutieri au identificat un tânăr de 18 ani din municipiu, iar în portbagajul maşinii au fost găsite mai multe canistre goale din plastic.

În urma extinderii cercetărilor poliţiştii au constatat că duminică, 12 martie cel în cauză ar fi sustras 100 litri motorină, din acelaşi utilaj parcat la balastieră.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.