Colonelul Dorin Ioan Coste  este, începând cu data de 3 ianuarie 2018, noul director general al Direcţiei Generale de Acţiune Civică  din cadrul Administrației Locale Baia Mare

Colonelul Dorin Ioan Coste  este, începând cu data de 3 ianuarie 2018, noul director general al Direcţiei Generale de Acţiune Civică  din cadrul Administrației Locale Baia Mare.Va avea în subordine  Poliția Locală și Relațiile  Publice.

Siguranța cetățenilor în municipiul Baia Mare este una din prioritățile primarului Cătălin Cherecheș. În vederea realizării acestui demers și pentru a eficientiza și completa activitatea Poliției Locale, la nivelul primăriei s-a creat un nou departament, Direcția de Acțiune Civică, având ca obiectiv general siguranța și integritatea băimărenilor.

Direcția, înființată la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, are în subordine Direcția Poliția Locală și Direcția Relații Publice din cadrul administrației locale, fiind creată din dorința de a dezvolta relația cetățenilor cu autoritatea locală.

Colonelul Dorin Ioan Coste  este începând cu data de 3 ianuarie 2018 directorul general al Direcţiei Generale de Acţiune Civică .

Dorin Coste a activat timp de aproape 30 de ani ca ofițer de poliție judiciară, iar în ultimii 10 ani a condus și coordonat Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului județean de Poliție Maramureș.

Primarul Cătălin Cherecheș a declarat :

“Dorința mea constantă este de a eficientiza activitatea Poliției Locale, de a asigura sigurantă cetățenilor municipiului, dar și de a oferi băimărenilor o relație deschisă cu autoritatea locală, iar din acest motiv crearea Direcției de Acțiune Civică este un pas spre atingerea acestor obiective. Pentru a fi eficiente însă, structurile trebuie să fie coordonate de oameni dedicați profesiei și comunității. Din această perspectivă consider că venirea d-lui Coste în cadrul autorității locale ca și director general al Direcției de Acțiune Civică este un pas important spre credibilizarea și ridicarea prestigiului autorității locale. În plus, este o garanție pentru cetățenii municipiului că activitatea acestor componente ale autorității locale va fi riguros gestionată, iar standardele vor fi pe măsura așteptărilor cetățenilor. Îi doresc succes d-lui director Coste și le doresc succes tuturor colegilor care muncesc în Poliția Locală, dar si celor de la Relații Publice, iar succesul se măsoară în satisfacția pe care o au băimărenii vizavi de activitatea colegilor pe care i-am menționat.” 

Primarul Cătălin Cherches și noul director al Direcției de Acțiune Civică , s-au întâlnit astăzi cu toți polițiștii locali, fiind evidențiat în cadrul acesteia, faptul că urmează să fie făcută o evaluare atentă a activității depuse până acum de angajații celor două structuri, urmând ca la finalul acesteia să fie luate o serie de măsuri menite să eficientizeze relația directă dintre cetățeni și reprezentanții autorității locale.

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Gradul profesional corect este comisar sef de politie. Gradul de colonel este militar ori politia nu mai este militarizata din 2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.