Comisie româno-ucraineană de implementare a proiectului noului Pod peste Tisa

tisaCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale  din România  a stabilit componenţa comisiei  de implementare a proiectului de construcţie a noului pod peste Tisa.  Aceasta este formată din  Marian Raicu şi Remus Mocanu din partea CNADNR, Ioan Crişan şi Eugen Ciocoi de la Direcţia Regională de Drumuri si Poduri Cluj,  şi Ciprian Codreanu, consilier în cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Maramureş. Din partea ucraineană  fac parte din comisie Viktor Lukecha, Presedintele Grupului de lucru, director de utilitate publica la departamentul Cladire si Infrastructura a Administratiei Regionale de stat, Anatoly Tsypyaschuk, Alexander Antal, Ludmila Kozlovskaya, Vladimir Chipak, Yuri  Berinde si Michael Popovich, cu totii specialisti in domeniu.

        Comisia  a demarat procedurile de analiză a documentaţiei, pasul imediat următor fiind  revizuirea studiului de fezabilitate, astfel încât până la finele lunii martie  2015, să fie demarată construcţia noului pod.

        “ Vreau să anunţ maramureşenii şi toate persoanele interesate de realizarea proiectului, că dupa întâlnirea pe care am avut-o  săptămâna trecută cu reprezentanţii CNADNR şi cu partea ucraineană, a fost stabilită echipa care se va ocupa de implementarea proiectului, o  investiţie  importantă pentru judeţul nostru. Sunt oameni profesionişti care sunt sigur că-şi vor face treaba atât pe  partea administrativă cât şi pe partea  de proiectare şi execuţie, pentru inceperea  la termen şi in bune condiţii a acestei investiţii” – a declarat prefectul Anton Rohian.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.