Competiție: SPAS Baia Mare, nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Competiție: SPAS Baia Mare, nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Serviciul Public Asistență Socială Baia Mare a fost nominalizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali Maramureș și Sălaj pentru categoria “Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială. Pentru a câștiga această competiție avem nevoie de sprijinul tuturor celor care ne apreciază activitatea. Cu un singur click ne puteți oferi votul de încredere, promovând astfel la nivel național Municipiului Baia Mare. Împreună putem demonstra că întreaga comunitate bămăreană se poate uni în jurul proiectelor sociale implementate la nivelul Municipiului. Votează aici: http://poll.cnasr.ro/poll/14

Etapa de votare se desfășoară în perioada 20.02.2017 (ora 10.00) – 27.02.2017 (ora: 00.00). Votează SPAS – Municipiul Baia Mare, ultima poziție pe lista oferită pe pagina oficială a concursului. Menționăm faptul că finaliștii apar în ordine alfabetică.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.