Complexul Sportiv TIP1 din Baia Mare pe lista de investiții naționale, aprobate. Demersul primarului Cătălin Cherecheș a devenit o certitudine!

Complexul Sportiv TIP1 din Baia Mare pe lista de investiții naționale, aprobate. Demersul primarului Cătălin Cherecheș a devenit o certitudine!

“Vești bune pentru comunitatea noastră: domnul Ion Ștefan, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a semnat ordinul prin care 14 noi baze sportive TIP 1 vor fi construite în țară de către Compania Națională de Investiții. Baia Mare se numără printre orașele care vor beneficia de o asemenea investiție. Evident, deja au apărut unii care își asumă politic acest proiect, adevărul despre cine și ce demersuri a făcut îl știm însă cu toții.Vestea este cu atât mai îmbucurătoare cu cât echipa de fotbal a municipiului Baia Mare joacă baraj pentru promovare în Liga 2.

Baza sportivă va fi completată cu un teren de fotbal cu suprafață sintetică. Pentru realizarea acestui teren, Municipiul Baia Mare a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Proiectul tehnic a fost finalizat deja, iar acum se află în procedura de licitație. Obiectivul meu este de a reda băimărenilor o zonă care a fost de mai bine de 30 de ani scoasă din uzul școlar și abandonată. Sunt încântat că în curând acest obiectiv va deveni realitate! Fotografiile reprezintă terenul pe care se va realiza investiția, respectiv randările din proiectul derulat prin Compania Națională de Investiții.” a menționat primarul, Cătălin Cherecheș.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.