Comunicat de presă: Titlu proiect: “Consolidarea pozitiei pe piata a 2XDC CONSTRUCTING S.R.L. prin inovare de proces si produs”-cod MySMIS 105500

Comunicat de presă: Titlu proiect: “Consolidarea pozitiei pe piata a 2XDC CONSTRUCTING S.R.L. prin inovare de proces si produs”

Proiectul “Consolidarea pozitiei pe piata a 2XDC CONSTRUCTING S.R.L. prin inovare de proces si produs”, cod MySMIS 105500, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020  a fost implementat de catre 2XDC CONSTRUCTING SRL si are o valoare totala de 610.836,35 Lei, din care 437.667,54 Lei reprezinta finantare nerambursabila, din care care 372.071,41  Lei finantare nerambursabila din FEDR. Programul Operational Regional 2014-2020 este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre ADR Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect in Regiunea Nord-Vest. Proiectul este prevazut a se derula in perioada 05.03.2018 – 31.01.2019.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea pozitiei pe piata a intreprinderii 2XDC CONSTRUCTING SRL ca urmare a introducerii de noi tehnologii moderne in procesele de lucru a societatii, prin achizitionarea de utilaje tehnologice specializate. Obiectivele specifice ale proiectului sunt inovarea procesului de productie si a produselor oferite; cresterea capacitatii de productie si de comercializare precum si utilizarea eficienta a resurselor si asigurarea egalitatii de sanse si de tratament in cadrul societatii.

Impactul proiectului la nivelul societatii este inovarea procesului de productie si cresterea capacitatii de productie prin achizitionarea a 10 utilaje si echipamente de ultima generatie.

Impactul investiiei la nivelul localitatii este crearea a 3 locuri de munca si asigurarea egalitatii de sanse si de tratament prin amenajarea unui loc de parcare si achizitionarea unei rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati, la sediul societatii.

2XDC CONSTRUCTING SRL

Oraş Vişeu de Sus, România, Str. Aleea Eroilor nr. 70, judeţul Maramureş, România

Telefon: 0744900622 , E-mail: xdcro@yahoo.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.