Concurs de oratorie”SQS” la Sighetu Marmaţiei

SQS FINALSQS este un concurs de oratorieSQS se învârte in jurul numărului 11. La fiecare ediţie 11 oameni sunt supuşi testelor, 11 oameni lansează idei, 11 oameni îşi depăşesc temerile.

O ediţie SQS este împărţită în 2-3 etape şi o finală. La fiecare etapă participă 9 concurenţi, din care rămân 3, care intră direct in finală. Astfel FINALA unei ediţii SQS reuneşte tot 9 participanţi.

Pe lângă cei 9 participanţi, la fiecare din cele 3 etape şi finală, este un invitat special care nu este notat ca şi concurent.

De asemenea prezentatorul se schimbă de la o ediţie la alta.         Astfel 11 oameni se prezintă la fiecare concurs SQS.

Fiecare concurent poate folosi pe lângă arta oratorică, orice altă artă, metodă, obiect pentru a-şi transmite mesaje. Singura limitare este aceea că orice metodă folosită trebuie să fie încorporată perfect în mesaj. Fie că un concurent alege să danseze, să cânte ori să picteze, totul este permis atâta vreme cât mesajul este clar.

Fiecare concurent vorbeşte între 5 şi 15 minute.

Publicul este direct implicat.

Fiecare participant vorbeşte minim 5 minute şi răspunde la minim o întrebare adresată de către public. Dacă participantul intră în minutul 6, atunci răspunde la o a doua întrebare din public, iar dacă intră în minutul 11, răspunde la o a treia şi ultimă întrebare.

În cazul în care nu există întrebări din public, vor fi adresate întrebări pregătite în prealabil de către o comisie specială(juriu), care oferă note de la 1 la 10 tuturor celor 9 participanţi la concurs.

De asemenea publicul oferă note de la 1 la 10 tuturor celor 9 participanţi la concurs.

Media notelor juriului reprezintă 50% din rezultatul final, media notelor publicului reprezintă 50% din rezultatul final, astfel fiind desemnate primele locuri ale fiecărei etape, care se califică in marea finală.

Fiecare etapa conţine o tombolă cu premii pentru public. Unele etape pot conţine alte momente artistice decât cele aparţinând participanţilor. Evenimentul va cuprinde si alte surprize pentru participanti precum şi pentru public.

Acest proiect face parte din Proiectul ROTARACT 3X3, proiect de înfrăţire, organizat de către Rotaract Club Sighetu Marmaţiei, Rotaract Club Piatra-Neamţ şi Rotaract Club Bistriţa.

Cei mai buni dintre finalişti vor premiaţi!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.