Condamnat pentru infracţiuni rutiere

Ieri, 12 noiembrie, poliţiştii din Ulmeni au pus în aplicare un  mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat în vârstă de 38 de ani din localitate. Bărbatul a fost condamnat la un an şi cinci luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. El a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş şi urmează să îşi execute pedeapsa în penitenciar.

rii, care nu au antecedente penale, sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

 

În municipiul Sighetu Marmaţiei poliţiştii au identificat într-o parcare, în cartierul Bogdan Vodă, un autoturism în interiorul căruia se aflau depozitate mai multe colete. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, a fost identificată cantitatea de 3.960 pachete cu ţigări netimbrate în România. Cele aproape 80.000 de ţigarete de provenienţă ucraineană descoperite, în valoare totală de peste 31.000 de lei, au fost  ridicate în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, urmând a se dispune sechestru asiguratoriu asupra acestuia. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

La Baia Sprie, o femeie în vârstă de 41 de ani din localitate, a fost depistată de poliţişti în timp ce oferea spre vânzare ţigări de contrabandă de provenienţă Ucraina. Având în vedere faptul că femeia a fost sancţionată de 12 ori pe parcursul acestui an şi că poliţiştii au ridicat de la aceasta 135 pachete cu ţigări, s-a dispus întocmirea pe numele ei a unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Şi poliţiştii băimăreni de ordine publică au ridicat în vederea confiscării peste 100 de pachete cu ţigări deţinute de diverse persoane, în vederea comercializării ilicite. Aceste persoane au fost sancţionate contravenţional în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 cu amenzi în valoare de 500 de lei.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.