Condimentul care vindecă boli şi te ajută să slăbeşti. Ţine şi diabetul sub control

Condimentul care vindecă boli şi te ajută să slăbeşti. Datorită continutului de proteine şi antioxidanți, are numeroase beneficii asupra organismului, printre care ne ajută şi să ne menținem și un corp frumos.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Condimentul care vindecă boli şi te ajută să slăbeşti este curry. Are puterea de a ține diabetul sub control, datorită conținutului bogat în curcumin, substanță care îmbunătățește modul de funcționare a beta-celulelor aflate în pancreas ce produc insulină. Pe lângă acest beneficiu, curry ajută foarte mult și în curele de slăbire.

Dacă consumi regulat curry, te ajută să slăbești, fiindcă stimulează metabolismul și în același timp îți ajută corpul să ardă mai multe grăsimi. Toate acestea într-un timp mai scurt decât în mod normal.

Un alt beneficiu pe care îl are acest condiment este reducerea riscului de apariție a cancerului. Poate să acționeze ca un antiinflamator și să distrugă celulele cancerigene din organism. Există anumite celule în organism care prezintă un risc mare de a se transforma în tumori, iar curry-ul se luptă cu acestea datorită proprietăților sale anti-cancer, potrivit Sfatnaturist.ro.

După realizarea unui studiu pe șoareci, oamenii de știință britanici au văzut că acest condiment îmbinat cu chimioterapia este de 100 de ori mai eficient decât simplu.

Totodată, condimentul care grăbește vindecarea bolilor ajută și la întărirea sistmeului imunitar, fiindcă are un conținut bogat în vitaminele C, A și B6.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.