Conducere cu permisul reţinut, încălcarea marcajului longitudinal continuu…accident

Sesizaţi ieri dimineaţă că pe strada Nicolae Bălcescu din Şomcuta Mare s-a produs un accident de circulaţie, poliţiştii din oraş s-au deplasat de urgenţă la locul faptei pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Verificările efectuate au relevat că nicio persoană nu a fost rănită, însă două autovehicule au fost avariate. Într-o curbă, şoferul unuia dintre autovehiculele implicate, domiciliat în Chişinău, Republica Moldova, a încălcat marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus regulamentar.

Persoanele care conduceau cele două autovehicule au fost testate cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Tânărul de 26 de ani, din Chişinău, deţine permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova, însă nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România întrucât  în evidenţe autorităţilor române figura cu permisul de conducere reţinut pentru o altă abatere la regimul circulaţiei pe drumurile publice iar permisul era necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule condus.

Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri în consecinţă.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.