Consilierul local av. Daniela Onița Ivașcu susține performanța! Premiu oferit celui mai mic participant la concursul regional de matematică-informatică Sigma desfășurat în Sighetu Marmației

Consilierul local av. Daniela Onița Ivașcu susține performanța! Premiu oferit celui mai mic participant la concursul regional de matematică-informatică Sigma desfășurat în Sighetu Marmației

Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, la Colegiul Naţional Dragoş Vodă Sighetu Marmaţiei a avut loc festivitatea de premiere a elevilor participanți la  Concursul regional de matematică şi informatică Sigma, ediția 23.

Concursul se adresează atât elevilor din clasa a IV-a cât și celor de gimnaziu și liceu.

Concursul a adunat la un loc cei mai buni elevi care iubesc matematica și informatica , care gândesc în cifre și coduri, punând în prim plan cifrele și algortmii logici.

Cel mai mic participant și totodată elevul cu cel mai mare punctaj a fost răsplătit printr-un premiu în bani oferit de consilierul local, av. Onița Daniela Ivașcu.

“E un moment de prețuire, de apreciere și de respect față de un concurs care a adus la masa competiției  elevi pentru care disciplinele matematica și informatica  nu au nici o necunoscută.În mâinile lor pixul și tastatura sunt o joacă , deoarece munca și dăruirea lor o pun în slujba performanței. Doresc să-i felicit pe acești minunați copii și  cadrele didactice care au fost alături de ei .Cu drag și respect doresc să-i acord, din partea mea, un premiu celui mai mic participant dar care a obținut cel mai mare punctaj, un premiu în bani deoarece consider că munca și performanța trebuie încurajată și mereu răsplătită. Multe felicitări și succes pe mai departe.”, a menționat președintele PNL Sighetu Marmației, consilier local av. Daniela Onița Ivașcu.

Cu admirație, respect și considerație am acordat azi premiul Sigma pentru cel mai bun punctaj obținut la clasa a IV a secțiunea matematica în cadrul concursului interjudetean de matematica – informatică desfășurat la Colegiul Național Dragoș Vodă Sighet.Felicitari tuturor participanților!

Publicată de Daniela Onița-Ivașcu pe Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.