Consilierul local Daniela Onița Ivașcu se implică în soluționare problemelor sighetenilor: „Am încredere că anul 2020 va aduce o schimbare necesară Sighetului”

Consilierul local Daniela Onița Ivașcu se implică în soluționare problemelor sighetenilor: „Am încredere că anul 2020 va aduce o schimbare necesară Sighetului”

Consilierul local Daniela Onița Ivașcu se implică în rezolvarea problemelor cu care se confruntă sighetenii care locuiesc pe strada Valea Cufundoasă. După numeroasele semnale de alarmă trase de către locuitorii străzii, în cursul acestei săptămâni s-a intervenit, astfel încât strada să poată fi practicabilă.

Strada Cufundoasă este o zonă cu un peisaj superb cu oameni gospodari, muncitori, plătitori de taxe și impozite. Aceștia au însă o mare problemă, nemulțumire semnalată în nenumărate rânduri. Este vorba despre lipsa asfaltului, asemeni multor străzi din Sighetu Marmației. Consilierul local Daniela Onița Ivașcu nu a rămas însă nepăsătoare la problemele cetățenilor și s-a implicat în soluționarea acestora.

„După numeroasele semnale de alarmă trase de către locuitorii străzii s-a intervenit și au fost făcute reparații, astfel încât strada să poată fi practicabilă. Am stat de vorbă, ca și anul trecut cu cetățenii, care și-au pierdut încrederea că vreodată strada va fi asfaltată, și au fost mulțumiți că măcar s-a intervenit cu reparații. Am mai spus și repet, soluția o reprezinta accesarea de fonduri europene și proiecte fezabile. Avem suficiente exemple în comunitățile din jurul Sighetului”, a spus Daniela Onița Ivașcu, consilier local și președinte PNL Sighetu Marmației.

Daniela Onița Ivașcu a arătat că are încredere că anul 2020 va aduce o schimbare necesară Sighetului, demonstrând astfel că și în Sighet se poate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.