Consiliul Județean Maramureș a rectificat cu 230 mii lei bugetul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Maramureș, care a avut loc la jumătatea lunii iulie, aleșii județeni au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, prin majorarea creditelor bugetare aprobate în anul curent, cu suma de 230 mii lei.

Din suma alocată de către instituția Consiliului Județean Maramureș, 200 mii de lei urmează fie fie utilizați pentru efectuarea lucrărilor de reparații curente la clădirea pavilionară și 30 mii lei pentru achiziții patrimoniale.

„Chiar dacă prioritățile acestor vremuri sunt altele, trebuie să ne îngrijim și de instituțiile de cultură emblematice, care aduc plus valoare municipiului Baia Mare și județului Maramureș și să răspundem solicitărilor punctuale, care nu suferă amânare. Trebuie să învățăm să privim cultura ca pe o sursă de dezvoltare și să promovăm, în continuare, viața culturală ca factor de coeziune socială.”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.