Contrabandă cu ţigări la Borşa. Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut. VEZI cum şi-a transformat maşină!

Contrabandă cu ţigări la Borşa. Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut. VEZI cum şi-a transformat maşină!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vişeu de Sus au descoperit şi confiscat, în zona de competență, țigări în valoare de 1.300 lei, pe care un bărbat le transporta cu un autoturism.

Ieri, 6 februarie a.c., un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus a oprit pentru control, pe raza localității Borşa, jud. Maramureş, un autoturism marca Volswagen, înmatriculat în România, condus de S.T., în vârstă de 42 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

În urma controlului,  poliţiştii de frontieră au descoperi în interiorul maşinii mai multe spații în care erau ascunse ţigări, motiv pentru care autoturismul şi conducătorul auto au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în scaune, în torpedou şi în plafonul autoturismului au fost descoperite 143 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 1.300 lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

 

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.