Controale în trenurile de călători care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Crăciuneşti

Poliţiştii Biroului Județean de Poliţie Transporturi Maramureș și cei din cadrul Posturilor de Poliție Transporturi Feroviare Sighetu Marmației şi Vişeu de Jos au depistat două persoane care transportau cu trenul 120 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.    

În timp ce acţionau pentru combaterea contrabandei cu tutun şi a călătoriilor frauduloase, poliţiştii au depistat în trenul care se deplasa pe relația Valea Vișeului – Sighetu Marmației două persoane care aveau asupra lor mai multe pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Este vorba despre doi bărbați de 30 și 55 de ani, ambii domiciliați în localitatea Valea Vișeului, comuna Bistra.

120 de pachete cu țigări pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de proveniență au fost ridicate în vederea confiscării iar persoanele depistate sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.