Copalnic Mănăștur a primit o investiție importantă de la MDRAP

Guvernul Ponta a demonstrat, încă o dată, că finanțările care se alocă comunităților nu au culoare politică. Astfel, comuna Copalnic Mănăștur a primit o suplimentare de 350.000 de lei pentru drumul comunal DC 52 Răzoare – Groapa – Preluca Veche – Măgureni, iar pe parcursul anului 2014 s-au alocat 600.000 de lei.

Totodată, pentru alimentarea cu apă a satului Cărpiniș proiectul a fost suplimentat cu 200.000 de lei, totalul alocat în 2014 fiind de 590.000 de lei. Tot o suplimentare s-a acordat și pentru proiectul de apă din Curtuiușu Mic, în sumă de 100.000 de lei, în anul 2014 fiind alocați pentru acest obiectiv 460.000 de lei.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a prezentat consilierilor din Copalnic Mănăștur faptul că masterplanul național de transport este mult mai important decât gâlceava politică și doar lucrând în echipă comunitatea va avea de câștigat. Și deputatul Florin Tătaru a vorbit despre modernizarea căminului cultural Cărpiniș, precum și despre faptul că, prin finalizarea aducțiunii de apă la Cărpiniș a reușit să atingă un alt obiectiv al mandatului său de deputat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.