Copiii de la Esperando sub cupola Circului Acquatico Bellucci

Ieri, 22 iulie, începând cu ora 19:00, copiii şi tinerii cu nevoi speciale de la Asociaţia Esperando, au participat la un spectacol de circ inedit.

Această ocazie le-a fost oferită de conducerea Circului Acquatico Bellucci împreună cu eMM, care s-au gândit să le facă copiilor şi tinerilor o surpriză, invitându-i la circ.

Aceştia au rămas fascinaţi încă de la intrarea în circ, şi au aşteptat cu nerăbdare să înceapă spectacolul.

De-a lungul celor două ore cât a durat reprezentaţia, ei au avut ocazia să vadă numere de acrobaţie, jonglerie, numere comice şi diferite animale acvatice, care împreună au făcut senzaţie în rândul publicului.

În plus, unii curajoşi au pus mâna pe iguane, şerpi şi alte animale care au fost prezentate publicului într-un mod inedit. Mai  exact, un specialist care lucrează cu animalele respective, le-a purtat pe braţe, pentru a putea fi atinse de cei din public.

Copiii şi tinerii cu nevoi speciale au fost impresionaţi de ceea ce au văzut, şi în mod sigur vor rămâne cu amintiri plăcute de la acest eveniment.

Mulţumim pe această cale conducerii Circului Acquatico Bellucci şi eMM, pentru surpriza frumoasă şi bucuria oferită copiilor şi tinerilor de la Esperando.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.