Coșmarul Ancăi Dindiligan continuă! Paula a fost bătută și amenințată cu moartea înainte de cumplita crimă care a îngrozit orășelul Baia Sprie!

Coșmarul Ancăi Dindiligan continuă! Paula a fost bătută și mesaje criminalamenințată cu moartea înainte de cumplita crimă care a îngrozit orășelul Baia Sprie!

În 11 august, Paula Dindiligan ar fi împlinit 16 ani. Viața ei a fost însă curmată brusc, într-un mod înfiorător, de omul căruia i-a dat inima ei, fotbalistul de numai 17 ani, Eduard Vaida. Amândoi locuiau în Baia Sprie, iar în urmă cu un an erau doar o pereche de tineri ca oricare alta. Acum, Paula se odihnește în Împărăția Îngerilor, de aproape opt luni de zile, iar el este după gratii, la Penitenciarul din Rahova.
Paula a fost ucisă cu brutalitate, în seara zilei de 26 decembrie 2014, în jurul orei 21.00, la 200 de metri de locuința în care părinții o așteptau nerăbdători să intre pe ușă, ca de fiecare dată până atunci. Trupul chinuit al fetei a fost găsit abia în dimineața zilei de 27 decembrie, în jurul orei 11.00, de un vecin care a trecut pe lângă Policlinica din Baia Sprie.

mesaje criminal.1Rememorând firul evenimentelor, Anca Dindiligan, mama fetei ucise își amintește cum a început să o caute pe Paula pe la prieteni și cunoștințe încă de la primele ore ale dimineții de 27 decembrie 2014, când a realizat că are telefonul închis și nu este nici la bunica ei. Interesant este faptul ca unul dintre primii la care a apelat pentru a cere detalii despre Paula a fost chiar Eduard Vaida, fostul iubit al fetei. ”La 7.30 am fost la ușa lor, mi-a deschis tatăl lui. L-a chemat pe el, după ce l-a trezit din somn, fiindcă a ajuns târziu în noapte de la ceva chef și susținea că n-a văzut-o și n-a vorbit cu Paula de câteva zile”, își amintește, cu ochii înlăcrimați de durere, Anca Dindiligan. Altfel spus, după ce a pus mâinile în gâtul Paulei și a strâns fără nicio remușcare, până când fata n-a mai mișcat deloc, Eduard Vaida a mers la un chef, iar dimineața dormea, fără să aibă nicio apăsare pe conștiință. Acesta este omul pe care Paula l-a iubit și căruia i-a încredințat viața ei. Și care i-a curmat viața, fără niciun regret.
La aproape opt luni de la abominabila faptă, Anca a găsit mesaje în calculatorul Paulei, mesaje de amenințare de la Edi, care datau din 24 septembrie, respectiv 16 octombrie 2014. Este greu și să le transcriem, însa Anca Dindiligan ne-a pus la dispoziție poze care arată cum i se adresa Edi și cum a amenința cu bătaia, iar ulterior cu moartea. Mai mult, din adresările lui se subînțelege că uciderea fetei a fost premeditată, iar acela nu a fost prima acțiune violentă împotriva ei, amenințând-o cu bătaia și afirmând că ”o va bate mai rău ca data trecută, că îi va rupe picioarele”.
Eduard Vaida are de ispășit o pedeapsă de 15 ani după gratii, iar Anca Dindiligan își caută în continuare liniștea care întârzie să apară….
Amalia Babici Man

Loading...

4 COMENTARII

  1. Ii putina pedeapsa ar trebui inchis pe viata asta merita pentru ca pe fata care a uciso nu o mai aduce nimeni inapoi si parinti sufera cel mai mult el din puscarie iasa de ea din Mormant Niciodata

  2. Jegosul, ordinarul, imputitul, ar trebui batut cu pietre intr-o piata publica ca sa vada ceilati jegosi cese intampla daca fac asa ceva. RIP Paula, respect familiei.

  3. in chinuri să mori idiotule..ffff mică pedeapsa a primit crininalul..Paula dragă să îți fie țărâna ușoară..mie dor să te văd in casa mea

  4. In chinuri să mori criminaluleeee…Paula dragă săiti fie țărâna ușoară.Imi e dor să te văd in casa mea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.