Costică Buceschi şi-a prezentat demisia în vestiar

După meciul jucat de HCM Baia Mare la Mureşul Târgu Mureş, antrenorul Costică Buceschi şi-a prezentat demisia în faţa jucătoarelor, în vestiar. Orice demisie este un act unilateral şi, în cazul în care antrenorul îşi va prezenta această demisie şi în faţa conducerii clubului, atunci conducerea HCM va lua act de ea şi, în cursul săptămânii viitoare, va prezenta un nou antrenor pentru campioana României.

Un tehnician care să îşi asume obiectivele cu care HCM Baia Mare a pornit la drum în sezonul 2014-2015. Primul obiectiv, câştigarea Supercupei României, a fost atins, rămân de îndeplinit câştigarea titlului naţional, a Cupei României şi calificarea echipei în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Campioana României are nevoie de un antrenor care să îşi asume responsabilitatea îndeplinirii acestor obiective, să respecte – prin rezultate şi atitudine, împreună cu echipa – efortul comunităţii de a susţine financiar HCM Baia Mare şi să onoreze deopotrivă dragostea suporterilor faţă de echipa noastră.

Conducerea HCM Baia Mare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.