Covid 19: statistică la 8 martie 2022 în Maramureș

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 54 de misiuni. Cele 67 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.
În executarea misiunilor au fost utilizate 19 mijloace de mobilitate. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 40 agenți economici.. În ultimele 24 de ore au fost prelucrate 51 teste RT- PCR, respectiv735 teste rapide/antigen. Detalii referitoare la rata de incidență se pot vizualiza aici:https://mm.prefectura.mai.gov.ro/…/Incidenta14zileCovid…
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:
🔹48920 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹49 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹4652 pacienți vindecați și externați din spital;
🔹63 pacienți internați în spital;
🔹trei pacienți internați la ATI, nu sunt pacienți intubați;
🔹14891 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹279 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹112692 teste efectuate până în prezent;
🔹722 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳1755 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.