Creare de blog – training pentru tinerii cu nevoi speciale

IMG_5563Tinerii cu nevoi speciale de la Asociaţia Esperando au participat în 4 noiembrie, la prima parte a training-ului „Creare de blog”, organizat în cadrul proiectului „Educaţia deschide uşile spre viitor – Coaliţie Internaţională pentru promovarea învăţării adulţilor” (EDU-ODOF).

Training-ul este divizat în 4 părţi, celelalte 3 urmând să se desfăşoare în zilele de 6, 11 şi 13 noiembrie, între orele 11:00 – 13:00.

Pa parcursul acestui curs, ei vor învăţa să îşi creeze un blog şi să îl administreze, în aşa fel încât, să se poată folosi de acest instrument.

Printre participanţii la această activitate se numără şi câţiva angajaţi ai Asociaţiei Esperando.

Acest training este posibil datorită colaborării cu doamna Simona Petrar care este trainer-ul, şi cu Filiala din Baia Mare a Fundaţiei Învăţământului Preuniversitar al Cooperaţiei Meşteşugăreşti „Spiru Haret”, care pune la dispoziţie sala de informatică.

Proiectul este coordonat de către Asociaţia Profesionist din Baia Mare, care îi are ca parteneri pe: Colegiul Civitas – Universitatea Vârstei a Treia din Varşovia – Polonia; Babadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü din Denizli – Turcia; Asociaţia Amicii Vârstei a Treia din Lisabona – Portugalia; Asociaţia Culturală Abissinia din Pescara – Italia; Asociaţia Paraplegicilor din Grecia – din Atena.

Acesta este finanţat de Comisia Europeană prin programul Învăţare pe tot parcursul vieţii – Parteneriate de Învăţare Grundtvig şi se derulează în perioada august 2013 – iulie 2015.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.