Creatura rezultată prin împerecherea dintre o capră și un berbec. Cum arată și ce îi place să mănânce

Ce se întâmplă când o capră se îndrăgosteşte de un berbec? Apare pe lume o creatură ciudată, cu un corp jumătate alb, jumătate maro.

Animalul, născut în Cehia, are și un obicei interesant: îi place să mănânce hârtii. Proprietara a fost imediat cucerită de noul locatar al fermei.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Mama este o capră, iar tatăl un berbec. Fructul iubirii lor este Barbra, un hibrid între cele două animale. A venit pe lume în orașul Tabor, din sudul Cehiei.

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Adriana Szemanova, medic veterinar: “Arată ca un hibrid între cele două specii. Coarnele mici sunt, caracteristici unei capre. Totuși, nasul aduce mai mult cu cel al unei oi, iar blana îmi amintește de o oaie de Camerun.”

Oferte de nerefuzat 2021

Se întâmplă foarte rar să se nască pui din încrucişarea dintre o capră şi un berbec. Şi asta pentru că cele două specii sunt diferite din punct de vedere genetic, iar şansele de compatibilitate între cromozomii lor sunt infime.

Aşa că naşterea Barbrei e privită ca un miracol. Stăpâna ei şi medicii veterinari au îngrijit-o cu mare drag, aşa ca acum Barbra este bine sănătoasă.

Marie Stefanova, stăpâna animalului: ″În fiecare dimineață plecăm împreună la serviciu cu maşina. În autoturism are mult spațiu la dispoziţie, își ia chiar şi micul dejun aici, apoi se odihneşte.”

Până şi dieta simpaticei făpturi este unică. Îi place să mănânce hârtie, dar, pentru siguranţa ei, oficial primeşte cel mult o foaie pe zi.

Anomalii similare pot fi văzute și la alte specii. Mai des întâlniţi sunt metişii născuţi prin încrucişarea între un cal şi o zebră sau între un leu şi un tigru.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.