Crește  îngrijorător numărul de cazuri de coronavirus în Maramureș .Vezi câte persoane au  murit din cauza COVID-19 în județ

Crește  îngrijorător numărul de cazuri de coronavirus în Maramureș .Vezi câte persoane au  murit din cauza COVID-19 în județ

Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș are date centralizate cu privire la trei locații de carantinare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Se află în izolare la domiciliu 2480 cetățeni, statistică ce include și membri familiei. Sunt în carantină 23 de  persoane.

157 cazuri confirmate, 28 persoane internate si aflate sub tratament medical, 123 persoane vindecate si externate, 6 persoane decedate.
Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 62 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 75 de efective pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate. În executarea misiunilor au fost utilizate 18 mijloace de mobilitate. Au fost verificate peste 1300 de persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional trei persoane care nu au respectat măsura de izolare la domiciliu. Acestea au fost introduse în carantină instituționalizată, cu plata cheltuielilor aferente. De asemenea, au fost verificați peste 30 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada de alertă. S-a continuat activitatea de verificare a respectării măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport public de persoane. Pentru nerespectarea prevederilor legislației în vigoare au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 6000 lei. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit ieri în țară 27 de maramureșeni care au intrat în autoizolare la domiciliu.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.