Creștere alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19 în Maramureș .Vezi câte persoane au  murit din cauza COVID-19 în județ

Creștere alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19 în Maramureș .Vezi câte persoane au  murit din cauza COVID-19 în județ

La Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș sunt centralizate informații referitoare la trei locații de carantinare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

 ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Se află în izolare la domiciliu 2323 cetățeni, statistică ce include și membri familiei. Sunt în carantină 16 de persoane.

181 persoane confirmate,  44 persoane internate si aflate sub tratament medical, 131 persoane vindecate, 6 persoane decedate.

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 48 de misiuni.

Cele 59 efective angrenate au acționat pentru paza locațiilor de carantinare, verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, fluidizarea circulației rutiere la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare. Au fost verificate peste 1100 persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Au fost utilizate 16 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. S-a procedat la verificarea respectării măsurilor stabilite în perioada de alertă de către 132 agenți economici. Au fost aplicate, în context, cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 6000 lei pentru încălcarea prevederilor legale. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 76 de maramureșeni, din care 75 au intrat în autoizolare la domiciliu.

La Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș sunt centralizate informații referitoare la trei locații de carantinare. Se află în izolare la domiciliu 2323 cetățeni, statistică ce include și membri familiei. Sunt în carantină 16 de persoane. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.