Crimă înfiorătoare. O mamă şi-a decapitat copilul în vârstă de doar cinci ani. „Credeam că e o …”

Crimă înfiorătoare. O mamă şi-a decapitat copilul în vârstă de doar cinci ani. „Credeam că e o …”

O femeie în vârstă de 27 de ani din Texas, Statele Unite ale Americii a fost condamnată la închisoare pe viață, după ce și-a decapitat copilul în vârstă de doar cinci ani.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Suspecta și-ar fi înjunghiat și decapitat copilul în vârstă de doar cinci ani, după ce acesta i-ar fi cerut cereale cu lapte. Imediat după ce i-a luat viaţa, femeia a declarat fapta autorităţilor.

Potrivit autorităților, inițial, femeia l-ar fi înjunghiat pe partenerul de viaţă cu care trăia, însă bărbatul a reuşit să scape din casă.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la locul tragediei, au descoperit faptul că femeie era dezbrăcată, făcându-şi duş după crima pe care a comis-o.

În urma interogatoriului, femeia a declarat că a comis faptele crezând că familia ei a fost înlocuită cu niște clone și că a fost nevoită să facă asta pentru „a-și readuce familia adevărată înapoi”. Mai mult decât atât, autoritățile au descoperit că femeia se afla sub influența alcoolului și a drogurilor în momentul în care a comis crima.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate, iar femeia a fost condamnată la închsioare pe viață. Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.