Crimă înfiorătoare. Un MILITAR şi-a omorât iubita. A stropit-o cu alcool sanitar apoi cu ajutorul unui spray și a unei brichete, i-a dat foc

Crimă înfiorătoare. Un MILITAR şi-a omorât iubita. A stropit-o cu alcool sanitar apoi cu ajutorul unui spray și a unei brichete, i-a dat foc

Procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara au dispus în cursul zilei de astăzi, 3 martie 2017, prin ordonanță, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului TRUȚĂ ȘTEFAN DANIEL (caporal — angajat într-o unitate militară din Craiova), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

În cursul zilei de mâine, 4 martie 2017, acesta urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar Timișoara.

În referatul cu propunere de arestare preventivă, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

La data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat și concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray și a unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a fost internată, iar astăzi aceasta a decedat.

Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieșit că victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin acțiunea flăcării și i-au pus în primejdie viața.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.