Crimă macabră: Femeie ucisă şi tranşată de iubitul de ei. Ucigaşul i-a tăiat mâinile şi picioarele

Crimă macabră la bătrâneţe, în Galaţi. O femeie de 67 de ani a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei de 75 ani. Individul a înjunghiat-o, apoi a tranşat cadavrul pe care l-a dus lângă gardul cimitirului de pe centura oraşului, scrie news.ro Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia găsită decedată ar fi avut parte o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate şi puse lângă cadavru. Suspectul a fost dus la audieri la Poliţie.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cadavrul femeii a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură al Galaţiului. Imediat, zona a fost împânzită de Poliţie, iar criminaliştii au ridicat probe. Cadavrul a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru necropsie. Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia găsită pe marginea drumului de centură a avut o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate de corp. Părţile umane ar fi fost descoperite lângă cadavru.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi fost comisă în cursul zilei de miercuri, în apartamentul bărbatului. Acesta ar fi înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit de mai multe ori, după care ar fi tranşat-o în cadă. Saci cu părţi din trupul femeii au fost găsiţi în noaptea de miercuri spre joi pe marginea drumului de centură.

Un băărbat în vârstă de 75 de ani este cercetat pentru omor şi profanare de morminte sau cadavre. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.