Crimă oribilă: O tânără de 24 de ani, aflata sub influenţa alcoolului, şi-a înjunghiat cu cuțitul soacra

O tânără a fost arestată preventiv în această după-amiază fiind acuzată că şi-a omorât soacra aplicându-i mai multe lovituri de cuţit, dar provocându-i răni grave şi muşcând-o.

Duminică seara, Ana Maria Bobora (24 de ani) a început să se certe, din nou, cu soacra ei. Procurorii spun că agresoarea se afla şi sub influenţa alcoolului. Cele două locuiau împreună, în satul Sibişel şi nu se aflau la prima ceartă. Ba chiar procurorii spun că, de câteva ori, conflictele dintre ele s-au soldat şi cu agresiuni fizice. De data aceasta, Ana Maria Bobora a reacţionat şi mai violent: a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat soacra de mai multe ori. Nu s-a rezumat la atât ci şi-a şi muşcat victima, medicii legişti spunând că şi rănile provocate astfel i-au grăbit sfârşitul femeii.

„Din actele medico-legale rezultă că moartea victimei R.F. este violenta şi a fost cauzata de o hemoragie externa ca urmare a multiplelor plăgi înţepate-taiate, ale hemitoracelui stang şi membrului superior stâng cu sectionare a plamanului stang, iar leziunile traumatice constatate au putut fi produse prin loviri repetate cu un instrument taietor intepator a carei lama are un singur tăiş şi lăţimea de minimum 2,2 cm, prin loviri repetate cu un corp dur şi prin muşcare cu dinţii; între plăgile înţepate-tăiate ale hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu secţionarea plămânului stâng şi deces există o legatura de cauzalitate directă”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Sursa: evz.ro

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.