Crimă şocantă în urmă cu puţin timp. O mamă şi-a ucis fetiţa în vârstă de numai patru ani, a  înecat-o în cadă şi i-a tăiat venele la ambele mâini.

Crimă şocantă în urma cu putin timp. O mamă şi-a ucis fetiţa în vârstă de numai patru ani, a  înecat-o în cadă şi i-a tăiat venele la ambele mâini.
O fetiţă de patru ani a fost ucisă de mama ei, o fostă educatoare. Bunica fetei i-a alertat pe poliţişti, care au găsit-o pe micuţă înecată în cadă şi cu venele tăiate la ambele mâini.

Incidentul s-a petrecut marți seara, într-o locuinţă din Timişoara. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului se pare că femeia și-a ucis fetița în vârstă de numai patru ani, după ce i-a tăiat venele și a înecat-o în cadă, scrie tion.ro.

La locul crimei au sosit echipaje SMURD, dar și pompieri din cadrul ISU. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a salva victima.

Fetiţa se afla acasă doar cu mama ei, o fostă educatoare care renunţase la serviciu pentru a-şi căuta un alt loc de muncă.
Femeia şi-ar fi mărturisit crima, la telefon, unor cunoscuţi, imediat după ce a comis-o, apoi s-a încuiat în casă.

Când au ajuns la adresă, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să spargă uşa locuinţei, deoarece femeia, aflată în stare de şoc, nu a deschis.
Citeste mai mult pe romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.