Crimă teribilă: Un bărbat și-a omorât soția și fiica de un an și opt luni cu ciocanul, după care a dat foc casei

Crimă teribilă: Un bărbat le-a lovit cu ciocanul pe fosta sa soție și pe fiica lor, după care a dat foc casei. Cele două victime au murit la spital din cauza rănilor suferite.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super ofertaULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

O femeie din Argetina pe nume Patricia Brandan, în vârstă de 33 de ani, și fiica sa, în vârstă de un an și opt luni, au sfârșit în mod tragic în localitatea Lomas de Zamora. Patricia și fiica sa locuiau într-o casă cu chirie. În urmă cu câteva zile, la primele ore ale dimineții, fostul soț al Patriciei, Jonathan Alberto Lopez, în vârstă de 35 de ani, a intrat peste femeie și peste fiica lor, înarmat cu un ciocan.

A rupt ușa de la dormitor și le-a lovit pe cele două cu ciocanul de mai multe ori. Apoi, bărbatul a dat foc casei, relatează clarin.com. În urma incidentului, victimele au fost transportate la spital, însă au murit din cauza rănilor suferite în urma loviturilor de ciocan. Ulterior, bărbatul a vrut să se sinucidă, însă acesta a ajuns pe mâna poliției, iar apoi a fost internat la spital.

„Am vorbit cu Patricia cu ceva timp înainte de tragedie și mi-a spus că bărbatul o bătuse. Mi-a trimis și fotografii. Făcuse cerere ca să-l țină departe de ea. El era foarte bolnav. Mereu găsea ceva de care să se ia. O acuza că umbla cu alți bărbați, dar asta era o minciună. Ea muncea din greu pentru familie. Patricia îmi spunea mereu că el avea să o omoare”, a povestit Tamara, una dintre prietenele Patriciei. sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.