Crima  trasă la indigo pentru fetița omorâtă și violată cu sălbăticie  din Baia Mare . O altă fetiță de 7 ani a fost batjocorită și omorâtă…..

Crima  trasă la indigo pentru fetița omorâtă și violată cu sălbăticie  din Baia Mare . O altă fetiță de 7 ani a fost batjocorită și omorâtă acum 10 ani. Criminalul a fost eliberat condiționat !

Criminologul Dan Antonescu într-o emisiune televizată a menționat faptul că  crima de la Baia Mare seamănă cu oribila faptă ce  s-a petrecut pe 28 februarie 2008.

Atunci, părintii unei fetițe de 7 ani, Denisa, au reclamat faptul că micuța nu a ajuns acasă de la școală. După mai multe căutări Denisa a fost găsită într-o pădure din apropiere, mutilată și violată, era acoperită cu frunze pentru a se masca oribila crimă. Criminalul îi furase viața dar și cerceii din ureche.

Monstrul cu chip de om a fost identificat, era verișorul fetei, acesta profitând de încrederea micuței a ademenit-o în pădure și i-a curmat viața după ce și-a satisfăcut poftele carnale. Frica că micuța ar spune cuiva despre oribila faptă l-a determinat pe criminalul de doar  17 ani să o lovească cu o buturugă în cap, până fetița a decedat.

Criminalul a fost condamnat la 12 ani de inchisoare, însă a fost  eliberat condiționat.

„Trebuie avuți în vedere cei din zonă, cunoscuți pentru modul de operare asemanator. Îmi aduc aminte că am facut un reportaj cu un caz tras la indigo în zona Baia Mare-Baia Sprie. În acel caz era tot o fetita de varsta mica, iar autorul a fost eliberat.

E vorba de un mod de operare asemănantor, atragerea fetiței într-o zona necirculată și viol, urmat de uciderea victimei.

Este un caz tras la indigo”, a menționat criminologul, Dan Antonescu .

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.