CRIMINALUL din Baia Sprie care şi-a ucis TATĂL arestat 30 de zile!

CRIMINALUL din Baia Sprie care şi-a ucis TATĂL arestat 30 de zile!

Azi prin încheierea penală nr. 7/DL, din data de 03.02.2017, pronunţată în dosarul nr. 257/100/2017 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 3 februarie 2017 şi până la data de 4 martie 2017, inclusiv, a inculpatului K.Z.A., în vârstă de 43 de ani, cu antecedente penale, fără ocupaţie, fără loc de muncă, domiciliat în Baia Sprie, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în data de 19 ianuarie 2017, pe fondul unui conflict mai vechi şi a consumului de alcool, i-a aplicat tatălui său, victima K.G., cu care locuia împreună, în repetate rânduri, mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feţei, a sugrumat-o cu mâna şi   i-a comprimat toracele şi abdomenul, cauzându-i leziuni corporale ce au condus la decesul acesteia.

În drept, această faptă întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de omor, prevăzute de art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la 10 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.