CRIZA IMIGRANŢILOR. Ungaria a declarat STARE de URGENŢĂ

imigranti la gardCRIZA IMIGRANŢILOR. Ungaria a declarat starea de urgenţă la graniţa cu Serbia, în două regiuni ale ţării, după intrarea în vigoare, în noaptea de luni spre marţi, a legislaţiei care împiedică migranţii să intre ilegal pe teritoriul statului ungar, informează BBC.

Poliţia ungară a informat că deja 60 de persoane, din rândul imigranţilor, au fost arestate fiind acuzate că au încercat să forţeze bariera de sârmă ghimpată de la graniţa cu Serbia.

Starea de urgenţă dă Poliţiei ungare puteri suplimentare şi, de asemenea, permite desfăşurarea de trupe dacă Parlamentul de la Budapesta aprobă, prin vot, o astfel de măsură de apărare împotriva migranţilor care forţează graniţele Ungariei, informează bbc.com.

Uniunea Europeană se confruntă cu un un aflux imens de imigranţi, majoritatea acestora fugin din zonele de conflict, dar şi din cauza sărăciei. Cei mai mulţi dintre imigranţii care se îndreaptă spre Europa provin din Siria. De asemeena, sunt şi imigranţi din Irak, dar şi din ţări africane.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.