CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea 2-1 (1-0)

CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea 2-1 (1-0)

ACS Mostiștea Ulmu – AFC Unirea 04 Slobozia 0-2 (0-0)

AFC Progresul 1944 Spartac – CSM Slatina 0-1 (0-0)

Prin hotărârea Comitetului de Urgență FRF din 11 mai 2020, sezonul 2019-2020 din Liga 3 a fost întrerupt definitiv, iar dreptul de promovare a fost oferit echipelor clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarelor unui baraj tur-retur între primele locuri din serie, în cazul în care diferența între acestea este mai mică sau egală cu 3 puncte.

CS Minaur Baia Mare – ACS Fotbal Comuna Recea
Stadion Viorel Mateianu (Baia Mare)

CS Minaur Baia Mare mizează la baraj pe doi atacanți cu mare experiență în Liga 1, Cristian Bud, 35 de ani, și Paul Batin, 33 ani, ambii sosiţi în pauza de iarnă. Cei doi au avut un debut fulminant, marcând împreună toate cele şase goluri ale băimărenilor în singurul meci disputat în retur, în care Bud a punctat de patru ori, iar Batin de două. „Nu suntem favoriți, Comuna Recea a fost pe locul 1 în momentul întreruperii campionatului. Mizăm pe același lot de la începutul pandemiei, a fost o muncă grea în toată această perioadă, dar la final sper să ne bucurăm cu toții”, a spus Dorin Toma, antrenorul lui Minaur Baia Mare.

ACS Fotbal Comuna Recea, liderul seriei 5 înainte de întrerupere, are al patrulea cel mai bun atac din actualul sezon al Ligii 3, cu 41 de goluri marcate. Pe lângă disputarea returului pe teren propriu, conducătorul clubului, Florin Gherasim, consideră că echipa sa mai are un avantaj: „Avem un lot mai tânăr, suntem încrezători”. Cel mai experimentat jucător este căpitanul este Alin Bota, 37 de ani, fost portar la CFR Cluj și Gloria Bistrița, specialist nu doar în parade, ci și în transformarea loviturilor de pedeapsă, dovadă cele două goluri marcate în actualul sezon. Din lotul pentru baraj nu va face parte golgheterul Norbert Janos, care a marcat de opt ori pentru echipa din Recea, acesta transferându-se în vară la AFK Csikszereda. În singurul duel din campionat, disputat în etapa 2, Minaur Baia Mare și Comuna Recea au remizat, scor 1-1.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.